MLADINSKI HOSTEL TRBOVLJE

Hostel
Hostel

Več kot le nočitev…

Zavod za mladino in šport Trbovlje gostom ne ponuja zgolj nočitve, temveč prijetno izkušnjo bivanja v hotelu, ki skozi svojo obliko in poslikavo prikazuje naravne dediščine Zasavja. Sobe, poimenovane po najlepših zasavskih hribih, goste že ob prvem stiku popeljejo v svet pustolovščin, ki jih Zasavje ponuja.

Križišče kultur…

Zavod za mladino in šport Trbovlje preveva poseben utrip. Je eden redkih prostorov, kjer se v Zasavju srečujejo poti posameznikov različnih narodnosti, kultur, prepričanj, pogledov … Poleg obiskovalcev iz vseh koncev in krajev pa vzdušje bivanja krepijo dogodki Zavoda za mladino in šport Trbovlje, ki gostom poleg nočitve ponuja še zabavne, poučne, glasbene, rekreativne in druge vsebine.

Prava mera adrenalina…

Osebje hotela ima še posebej izostren posluh za goste, ki si želijo športnih dogodivščin. Zasavsko hribovje je odlična priložnost za pohodnike vseh starosti, ljubitelji kolesarstva se lahko preizkusijo v vzponu na Kum, drugi najzahtevnejši klanec v Evropi, stene plezalcem ponujajo zadostno mero adrenalina, tekači pa lahko edino v Zasavju tečejo tudi v rovih pod zemljo …

Najboljši za skupine

Odlikujejo nas sposobnosti gostiteljstva večjih skupin. Osebje centra namreč vsako leto gosti več mednarodnih skupin mladih na številnih izmenjavah. Skozi leta smo tako izostrili posluh in pozornost za potrebe gostov iz različnih držav. Za vsako skupino posebej pripravimo in ponudimo po meri narejen program.

Družinam in invalidom prijazen hotel

Osebje Zavoda za mladino in šport Trbovlje skrbi, da je nastanitev v hotelu prijetna izkušnja za vse generacije in družbene skupine. Tako lahko v hotelu udobno bivajo družine z otroki, saj prostorne sobe omogočajo namestitev otroške posteljice ali dodatnega ležišča. Hostel se nahaja v pritličju, zato je dostop omogočen tudi invalidom, poleg tega pa jim je na voljo tudi soba s prilagojeno kopalnico. Goste prosimo, da nas o posebnih situacijah (otroška posteljica, invalidom prilagojena soba) obvestijo ob rezervaciji.

Živalim prijazen hotel

Pozabili pa nismo niti na živali, ki so pri nas vsekakor dobrodošle tako v kavarni, kot tudi v hotelu. Goste prosimo, da nas o sobivanju s hišnim ljubljenčkom obvestijo ob rezervaciji.

Telefon

+386 (0) 3 56 12 887

E-mail

info@zmst.si

Spletna stran

https://zmst.si/en/

Naslov

Ulica 1. junija 18, 1420 Trbovlje

Accessibility Toolbar

Pin It on Pinterest

Share This