10 DNI ZA ZASAVSKA KULINARIČNA DOŽIVETJA
Tradicionalni kulinarični festival Iz trbouskiga špajza z letošnjim letom razširjamo na tri zasavske občine. Rodil se je ZASAVSKI ŠPORHET, v katerega smo vključili družabno kuharska tekmovanja Funšterc, Grenadirmarš in Ajmohtijada, zaokrožili pa ga bomo z dogodki in tedensko ponudbo v lokalnih gostilnah in restavracijah.
Z izvirnimi prilagoditvami in posodobitvami, bodo lokalni gostinski ponudniki iz tradicionalnih sestavin pripravili okusne pojedine in kulinarična doživetja.
Festivalske dogodke in menije so pripravili: GALERIJA IN RESTAVRACIJA ZASAVSKI GURMAN, GOSTILNA BRIN, GOSTILNICA MALA MALCA, GOSTILNA BIGMAN, GOSTILNA MARTIN, PIZZERIJA DIMNIK, GOSTILNA RAČIČ, RESTAVRACIJA K5, RESTAVRACIJA MILENA.
Poklonimo se zasavski kulinariki, kjer kraljujejo grenadirmarš, funšterc, krumpantoč in jeternice.
Dober tek!

0 Komentarjev